星期五, 6月 16, 2006

行政總裁, 大口仔, 及其他

1. 睇報紙 Dr. Yee 做左 UST CEO? :O 行政總裁喎! (唔知我話佢知APA演HAMLET佢會否有興趣?) (其實最搞笑 Dr. Yee 去搶霍金寫過野張紙...... -_-...)

2. 在七仔買左百幾蚊野, 包括八十八蚊的電影節特刊, 原來有張歷屆得獎者海報有夕爺份! :D 但, 原來黃先生在九七年都WIN過, 又唔見佢去影相既?

3. 買左咁多野, 有好多隻大口仔送, 包括三隻特別版法國! 我已拎左一隻去換四號, 咁NUMBER就齊, 特別版就有德法兩國. 歡迎大家送D特別版俾我!

3 Comments:

Blogger linus said...

網誌管理員已經移除這則留言。

5:10 下午  
Blogger linus said...

1) not exactly CEO, but Executive Director of the Institute for Advanced Studies...

5:11 下午  
Blogger m@linxism said...

報紙寫'行政總裁'嘛.
不過好搞笑, 話佢同人爭張紙喎 -_-
btw, 尋日王傑特輯有SL出鏡~

8:49 下午  

發佈留言

<< Home